Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Διακοπές Στον Όμορφο Νομό Λασιθίου

Η Ελούντα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Κρήτης με αμμώδεις παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία που προσελκύουν διασημότητες από όλο τον κόσμο και ενδιαφέροντα πράγματα. Βρίσκεται στο νομό Λασιθίου, που είναι το πιο εξωτικό μέρος σε όλο το νησί. Αν νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Κρήτη, μπορείτε να συνδυάσετε τις χαλαρωτικές σας διακοπές στην Ελούντα με υπέροχες εκδρομές που σας κάνουν να καταλάβετε γιατί η Κρήτη είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη!

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στην Ελούντα είναι να κολυμπήσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία σε μια από τις εκπληκτικές παραλίες της. Η κύρια παραλία της Ελούντας είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία με χρυσή άμμο και ξαπλώστρες, η οποία είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Μπορείτε να χαλαρώσετε εκεί, να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα με τα παιδιά σας, να απολαύσετε τον ζεστό ήλιο ή να κάνετε θαλάσσια σπορ καθώς η παραλία διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις. αγιοσ νικολαοσ κρητη ξενοδοχεια Αν θέλετε κάτι πιο ήρεμο, μακριά από τον μαζικό τουρισμό, μπορείτε να οδηγήσετε μόνο 10 λεπτά και να πάτε στην παραλία Δρήρος, η οποία έχει επίσης Γαλάζια Σημαία. 

Κοντά στο χωριό Πλάκα, υπάρχουν δύο όμορφες παραλίες για γαλήνη και ιδιωτικότητα. Θυμηθείτε ότι από την Ελούντα, βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από τις εκπληκτικές παραλίες των Μαλίων και της Σταλίδας, που θεωρούνται δύο από τις καλύτερες παραλίες της Κρήτης. Αν θέλετε να ανακαλύψετε τις τοποθεσίες αυτού του τόπου, καλό είναι να πάτε με τη βάρκα στη νησίδα Σπιναλόγκα, η οποία έχει συναρπαστική ιστορία. Το νησάκι βρίσκεται απέναντι από το χωριό Πλάκα. Μπορείτε να δείτε τα ερείπια ενός ενετικού φρουρίου και να περπατήσετε στους δρόμους μιας αποικίας λεπρών του 20ού αιώνα. 

Πηγή Εικόνας: https://www.flickr.com/photos/overdozoverdoz/26382127774


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου