Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ασφαλιστική Εταιρεία

Ασφαλιστικές - Τι θα πρέπει να κοιτάξουμε πριν αποφασίσουμε να κάνουμε μια ιδιωτική ασφάλιση;

Δεν είναι αρκετό να γνωρίζει κανείς μόνο τις παροχές. Η υπηρεσία της ιδιωτικής ασφάλειας περιλαμβάνει πολλές επιμέρους διαδικασίες και ο εν δυνάμει ασφαλισμένος οφείλει να γνωρίζει καλά ώστε να νιώθει ασφάλεια με τις επιλογές του.
Γιατί είναι πλέον τόσο συμαντικό;
Καθώς το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης παίρνει την κατιούσα, η ιδιωτική ασφάλιση για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη γίνεται συνεχώς και πιο αναγκαία για τους Έλληνες.
Επίσης, εν καιρώ κρίσης, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η επιλογή της σωστής ασφαλιστικής εταιρείας και του σωστού πακέτου ασφάλειας για το αμάξι, όπως και για τη θωράκιση του σπιτιού του.
Τι θα ήταν καλό όμως να φροντίζουν οι πολίτες προτού αποφασίσουν να αποκτήσουν μια ιδιωτική ασφάλιση;
Προτού λοιπόν επιλέξετε κάποιο πρόγραμμα ασφάλισης κρίνεται χρήσιμο να δείτε τις ανάγκες που θα θέλετε να καλύψετε. Αρκετές φορές αυτό προκύπτει από μια συζήτηση με κάποιον σύμβουλο ασφαλειών. Μια συνάντηση μαζί του θα είναι πολύ βοηθητική.

Με αυτό τον τρόπο γνωρίζετε τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά και επιλέγετε ποιο σας ταιριάζει. Αν παραδείγματος χάρη είστε ένας οικογενειάρχης με παιδιά και έχετε δάνειο θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μια βασική ασφάλεια ζωής, για να εξασφαλίσετε το μέλλον της οικογένειάς σας.

Επιλέξτε την σωστή για εσάς ασφαλιστική και εμπιστευθείτε την. Προφανώς και στις ασφάλειες, η φερεγγυότητα, η ποιότητα των υπηρεσιών, το κύρος & η δυνατή παρουσία στο χώρο είναι κομμάτια που είναι καλό να λάβετε υπόψη σας.
Η απουσία βάθους στο αποθεματικό και η μη σωστή διαχείριση των ασφαλιστικών πακέτων που προσφέρουν ασφαλιστικές εταιρίες αμφιβόλου ποιότητας τις κάνουν εξαιρετικά επικίνδυνες.

Εν κατακλείδι, οι ασφαλιστικές που έχουν καταργήσει τον ασφαλιστικό σύμβουλο, ενώ χρησιμοποιούν την ευκολία του Internet, σαφώς και έχουν μειώσει κατά πολύ τα λειτουργικά τους έξοδα. Το ερώτημα όμως είναι πώς προφυλάσσεται ο πελάτης στην πιθανότητα που χρειαστεί να να πάρει αποζημίωση ή ακόμα χειρότερα αν υπάρξει κάποια επιπλοκή; Η ομαλή λειτουργία ενός ασφαλιστικού προγράμματος προαπαιτεί σε βάθος γνώσεις των προϊόντων και της αγοράς, μαζί με την ακριβή διερεύνηση των αναγκών. Η σύναψη του συμβολαίου είναι μόνο η αρχή. Με το πέρασμα του χρόνου χρειάζεται διαχείριση από επαγγελματία, καθώς οι ανάγκες αλλάζουν και κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να επέλθει και ο ασφαλιστικός κίνδυνος. Άρα θεωρείται αναγκαία η ύπαρξη ενός καταρτισμένου ασφαλιστικού συμβούλου που να τον εμπιστεύεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου