Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Επιχειρήσεων
Αναμφίβολα το να διοικεί κανείς μία επιχείρηση τον κάνει υπεύθυνο σχετικά με τις αποφάσεις που καθορίζουν την πρόοδό της και τις δικλείδες που θα δημιουργήσει για τη ομαλή λειτουργία της.
Μία από αυτές είναι και η ασφαλιστική της προστασία, με την οποία μετά από μια ζημιά που έχει ασφαλιστεί η εταιρεία θα αποζημιωθεί και θα μπορέσει να επαναφέρει άμεσα τη λειτουργία της. Η ασφάλιση επιχειρήσεων λοιπόν, οφείλει να προσφέρει τις παρακάτω ασφαλιστικές καλύψεις:
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης: Κάθε επιχείρηση, έστω και εάν η έδρα της βρίσκεται στην κατοικία σας χρειάζεται να έχει ασφάλιση αστικής ευθύνης. Πρόκειται για την περίπτωση που κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή υλική ζημιά σε κάποιον τρίτο και είναι υποχρεωμένος να την αποκαταστήσει. Διαλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλειας επιχείρησης, θα είστε ήσυχοι ότι σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς σε κάποιον τρίτο, η ασφαλιστική σας εταιρία θα είναι δίπλα σας.
Ασφάλιση Περιουσίας: Εάν που έχετε ιδιόκτητο κτίριο ή έχετε ατομική επιχείρηση ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού γραφείου, Η/Υ, μηχανημάτων, χρειάζεται να σκεφτείται πώς θα τα προστατεύσετε από βανδαλισμό, κλοπή, πυρκαγιά,πλημμύρα (κλπ.|κα.|κ.α.}
Ασφάλιση Εταιρικών Οχημάτων|Ασφάλεια Εταιρικών Οχημάτων}: Η σωστή κάλυψη των οχημάτων της επιχείρησής σας, ανεξαρτήτως τύπου οχήματος παίζει σημαντικό ρόλο για την εταιρία σας. Θυμηθείτε ότι τα οχήματά σας που μπορεί να μεταφέρουν αγαθά, εργαζόμενους ή κάνουν εργασίες είναι βασικό περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας σας.

Αποζημίωση Ατυχήματος: Καλύψτε τους εργαζομένους σας από κάποιο ατυχές συμβάν. Ουσιαστικά με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα εξασφαλίσετε την κάλυψη των μισθών και τις ιατροφαρμακευτικές παροχές σε οποιουσδήποτε τραυματιστούν ενώ εργάζονται. Λόγω των παροχών, ο υπάλληλος παραιτείται των δικαιωμάτων του να μηνύσει την εταιρία εργασίας του για το εργασιακό ατύχημα. Ως αφεντικό μιας εταιρείας, είναι καλό η ύπαρξη ασφαλιστικής αποζημίωσης των εργαζομένων, καθώς προστατεύει εσάς & την εταιρία σας από νομικές διαμάχες που ενδεχομένως να πάρουν χρόνια.
Ασφάλεια Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης: Σας προστατεύει από παραλείψεις κατά την άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας που ενδεχομένως να προκάλεσαν ζημιά σε τρίτα άτομα. Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης αφορά όλους τους επαγγελματίες, από δικηγόρους|γιατρούς|χειρούργους}, μηχανολόγους και συμβούλους μέχρι ασφαλιστικούς πράκτορες και κρεοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου