Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Προγνωστικα στοιχηματος

Η έρευνα για prognostika είναι μια πολύ σοβαρή φάση για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το στο στοιχημα γιατί υπάρχουν αρκετοί επιτήδειοι που δεν έχουν άποψη και μπήκαν σε ένα site πέρασαν και 2-3 στοιχήματα με απόδοση 1.50 και δηλώνουν ειδήμωνες.

Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε ο οποισδήποτε με ελάχιστη εμπειρία ή ελάχιστο κεφάλαιο μπορεί να φτιάξει ένα σαιτ με προγνωστικα στοιχηματος.

Το πιο σημαντικό πράγμα το οποίο κοιτάμε σε ένα site με prognostika δεν είναι ούτε το design, ούτε το domain ούτε τον δημοσιαγράφο που κρύβεται μέσα. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι δημοσιογράφοι που δεν έχουν ιδέα απο stoixima και στέλνουν κόσμο στον κουβά με αστείες αποδόσεις.

Τι τσεκάρουμε λοιπόν σε ένα site με prognostika stoiximatos; Εύκολο! Υπολογίζουμε την επιστροφή μηνιαία. Δε μας νοιάζουν τα 70% ποσοστά επιτυχίας ούτε οι κερδισμένες 3άδες μια φορά στο τόσο.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ο παίκτης που ρίχνουμε τα χρήματα μας να δίνει κάθε μήνα θετική επιστροφή.

Αυτό σημαίνει πως σε ένα μήνα ένα site με prognostika stoiximatos με 60% επιτυχία και μικρές αποδόσεις μπορεί να σε πάει στο κουβά ενώ ένα άλλο με 30% κερδισμένα δελτία και σοβαρές αποδόσεις να σε στείλει ταμείο.

Φαίνεται δύσκολο σαν τρόπος αλλά συμφέρει. Οπότε αν βρείτε ένα site που σας ενδιαφέρει το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε πόσο κέρδος δίνει κάθε μήνα για περίπου 3 μήνες.

Αυτό είναι εφικτό με τον παρακάτω τρόπο. Βγάζετε το αρχικό κεφάλαιο που θα δίνατε για κάθε μήνα (π.χ. 50€) και το ποσό που θα παίζατε κάθε μέρα π.χ. 5€. Οπότε κάθε στιγμή που ο tipster σας κερδίζει προσθέτετε το καθαρό κέρδος στο κεφάλαιο και κάθε φορά που χάνει βγάζετε 5€. Αν στο τέλος του μήνα και για τρείς συνεχόμενους μήνες έχετε πάνω απο 50€ στο λογαριασμό σας τότε ο tipster βγάζει κέρδος και συμφέρει να τον παίξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου