Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαίρου

Το να ψάξουμε για προγνωστικα ποδοσφαίρου είναι μια αρκετά σοβαρή κατάσταση για κάποιον που γουστάρει να εντρυφήσει στο στοιχημα γιατί εμφανίζονται κάμποσοι άσχετοι που δεν έχουν clue και βρέθηκαν σε ένα blog πέρασαν και κανα δυο 2άδες με απόδοση 1.50 και δηλώνουν guru.

Για δικό μας κακό στις μέρες που διανύουμε ο οποισδήποτε με ελάχιστη γνώση ή ελάχιστο κεφάλαιο έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα blog με prognostika podosfairou.

Το κορυφαίο πράγμα το οποίο προσέχουμε σε ένα blog με προγνωστικα στοιχηματος δεν είναι ούτε το design, ούτε το όνομα ούτε τον δημοσιαγράφο που υπάρχει εκεί. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι δημοσιογράφοι που δεν έχουν ιδέα απο stoixima και στέλνουν κόσμο μέσα με μικρές αποδόσεις.

Τι τσεκάρουμε λοιπόν σε ένα site με prognostika ποδοσφαίρου; Εύκολο! Υπολογίζουμε το κέρδος κάθε μήνα. Δε μας αφορούν τα 60% ποσοστά επιτυχίας ούτε οι επιτυχείς 4άδες μια φορά στο τόσο.

Αυτό που θέλουμε είναι ο παίκτης που ρίχνουμε τα λεφτά μας να δίνει κάθε μήνα κέρδος.

Αυτό σημαίνει πως σε ένα μήνα ένα blog με prognostika stoiximatos ποδοσφαίρου με 60% κερδισμένα παιχνίδια και αστείες αποδόσεις μπορεί να σε πάει στο κουβά ενώ ένα άλλο με 30% κερδισμένα δελτία και μεγάλες αποδόσεις να σε πάει ταμείο.

Φαντάζει κουραστικό σαν διαδικασία αλλά συμφέρει. Οπότε αν δείτε ένα blog που σας σας αρέσει το μόνο που μένει να κάνετε είναι να υπολογίσετε πόσο κέρδος βγάζει κάθε μήνα για περίπου 3 μήνες.

Αυτό είναι εφικτό με τον εξής τρόπο. Ορίζετε το αρχικό bankroll που θα καταθέτατε για κάθε μήνα (π.χ. 50€) και το ποσό που θα παίζατε κάθε μέρα π.χ. 5€. Οπότε κάθε φορά που ο guru σας κερδίζει βάζετε το καθαρό κέρδος στο bankroll και κάθε φορά που χάνει μειώνετε 5€. Αν στο τέλος του μήνα και για τρείς σερί μήνες έχετε πάνω απο 50€ στο account σας τότε ο tipster βγάζει χρήμα και αξίζει να τον παίξετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου