Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Οικογενειακή Ασφάλιση

Οικογενειακή Ασφάλεια Υγείας

Οικογενειακά Ασφαλιστικά Πακέτα: Κάθε οικογένεια είναι μοναδική, με διαφορετικούς ρυθμούς, τρόπους λειτουργίας, πόρους. Υπάρχει και μια ανάγκη που είναι ίδια σε όλες τις οικογένειες. Η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της & η απαλλαγή της από οικονομικά έξοδα που αδυνατεί να πληρώσει.

Πολλά είναι τα ασφαλιστικά προγράμματα που δεν αφορούν μόνο σε ένα άτομο αλλά είναι για περισσότερα μέλη της οικογένειας για οικονομικούς λόγους (πχ μητέρα & 2 ανήλικα). Το κάθε καλυπτόμενο μέλος μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία όμως σταματά να καλύπτεται, π.χ. μετά τα 25. Εδώ Πρέπει να καταστεί σαφές το τι συμβαίνει όταν το τέκνο βγει από το οικογενειακό συμβόλαιο. Σε περίπτωση που δεν προβλέπεται άμεση μεταβολή σε ατομική ασφάλεια ‘’χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας’’ τότε υπάρχει περίπτωση το τέκνο να μείνει χωρίς ασφάλεια αν έχει παρουσιαστεί πριν κάποια βαριά αρρώστεια και η ασφαλιστική δεν του ανανεώνει το ασφαλιστικό πρόγραμμα.
Είναι σημαντικό λοιπόν να βρούμε ένα επαρκές οικογενειακό πρόγραμμα υγείας που να καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, παντρεύοντας παροχές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας φροντίδας της υγείας, σε ένα ενιαίο κεφάλαιο για όλη την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου