Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Καλά Προγνωστικα στοιχηματος μπασκετ

Το να ψάξουμε για prognostika stoiximatos μπασκετ είναι μια σχετικά σοβαρή υπόθεση για κάποιον που γουστάρει να ασχοληθεί με το στο στοιχημα γιατί κυκλοφορούν πολλοί άσχετοι που δεν έχουν clue και βρέθηκαν σε ένα blog έπιασαν και 2-3 2άδες με κέρδος 1.50 και παρουσιάζονται ως επαγγελματίες.

Δυστυχώς στις μέρες που διανύουμε ο οποισδήποτε με πολύ μικρή εμπειρία ή ελάχιστο κεφάλαιο μπορεί να φτιάξει ένα blog με prognostika nba.

Το κορυφαίο κομμάτι το οποίο προσέχουμε σε ένα site με prognostika stoiximatos δεν είναι ούτε η δομή, ούτε το όνομα ούτε το πρόσωπο που υπάρχει πίσω. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι προφήτες που δεν έχουν ιδέα απο στοίχημα και πάνε κόσμο στον κουβά με αστείες αποδόσεις.

Τι τσεκάρουμε λοιπόν σε ένα σαιτ με προγνωστικα στοιχηματος μπασκετ; Εύκολο! Ελέγχουμε την απόδοση κάθε μήνα. Δε μας αφορούν τα 70% ποσοστά νίκης ούτε οι περασμένες 4άδες μια φορά στο τόσο.

Αυτό που θέλουμε είναι ο tipster που ρίχνουμε τα λεφτά μας να βγάζει κάθε μήνα κέρδος.

Αυτό σημαίνει πως σε ένα μήνα ένα blog με προγνωστικα στοιχηματος μπασκετ με 60% επιτυχία και χαμηλές αποδόσεις μπορεί να σε πάει στο κουβά ενώ ένα άλλο με 30% επιτυχία και σοβαρές αποδόσεις να σε φτάσει ταμείο.

Φαίνεται κουραστικό σαν τρόπος αλλά συμφέρει. Οπότε αν δείτε ένα blog που σας κάνει το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να υπολογίσετε πόσο κέρδος βγάζει κάθε μήνα για τουλάχιστον 3 μήνες.

Αυτό επιτυγχάνεται με τον τρόπο. Βγάζετε το αρχικό bankroll που θα καταθέτατε για κάθε μήνα (π.χ. 50€) και το ποσό που θα παίζατε κάθε μέρα π.χ. 5€. Οπότε κάθε στιγμή που ο tipster σας κερδίζει προσθέτετε το καθαρό κέρδος στο κεφάλαιο και κάθε φορά που χάνει αφαιρείτε 5€. Αν στο τέλος του μήνα και για 3 συνεχόμενους μήνες έχετε πάνω απο 50€ στο account σας τότε ο tipster βγάζει χρήμα και αξίζει να τον ακολουθείσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου