Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Πόρτο Χέλι Ένας Επίγειος Παράδεισος

 


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάτε στην Πελοπόννησο, με το Πόρτο Χέλι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Το μέρος είναι δημοφιλές και ως η ελληνική Ριβιέρα και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο καθώς συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον με τα πευκοδάση, οι υπέροχες παραλίες, οι πολυτελείς βίλες και το υπέροχο φαγητό συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές με κοσμοπολίτικο αέρα. Δεν είναι λίγοι, πλέον, εκείνοι που επιλέγουν το Πόρτο Χέλι για να χτίσουν τις εξοχικές κατοικίες. Το καλοκαίρι θα συναντήσει κανείς εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, και τα τελευταία 40 χρόνια, αυτό το μέρος έχει γίνει μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της χώρας. Μια βόλτα στις γύρω περιοχές και στους οικισμούς είναι αρκετή για να μαγέψει τον επισκέπτη και να ανακαλύψει πόση κρυφή πολυτέλεια κρύβει τούτο το μέρος.

Αλλά δεν είναι μόνο η φύση, αλλά και οι άνθρωποι που κάνουν αυτό το μέρος ξεχωριστό. Η υποδομή από τουριστική άποψη εκπλήσσει ευχάριστα τους ταξιδιώτες καθώς είναι  δυσανάλογη του μεγέθους της περιοχής. Από το εξαιρετικά οργανωμένο λιμάνι, τα μοναδικά εστιατόρια με διεθνή και εγχώρια κουζίνα και τουριστικά μαγαζάκια έως τα ξενοδοχεία πολλών αστέρων, το Πόρτο Χέλι δεν υπολείπεται σε τίποτα - αντιθέτως- άλλους δημοφιλής ελληνικούς προορισμούς.

 Η τουριστική έκρηξη στην περιοχή έγινε τη δεκαετία του 1970 και έκτοτε σημειώνει διαρκή άνθηση. Οι ντόπιοι φαίνεται να σέβονται και να νοιάζονται για την τοποθεσία τους, ενώ οι επενδυτές σέβονται την ιστορία και τη φυσική ομορφιά του. Από μικρά καταλύματα έως ξενοδοχεία πέντε αστέρων πορτο χελι ξενοδοχεια, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να βρουν ό, τι έχουν ονειρευτεί για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές.

Τα μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής ισορροπούν σε αρμονία με το τοπίο και παρέχουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το Nikki Beach Porto Heli Resort & Spa είναι ένα από αυτά, και ξεχωρίζει τόσο από άποψη εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης αλλά και για την εξαιρετική ποιότητας διαμονής που παρέχει στους ταξιδιώτες. Τα περίπου 70 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένα με απλότητα αλλά και κομψή πολυτέλεια. Το γύρω τοπίο δημιουργεί θετική και ήρεμη ενέργεια και αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση. Καλοκαίρι δεν είναι μόνο τα διάσημα ελληνικά νησιά. Το καλοκαίρι είναι η φύση, η ηλιοφάνεια, η ξεγνοιασιά και οι όμορφη διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου