Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Οι Παραλίες & Τα Ξενοδοχεία Στο Πόρτο Χέλι

Το Πόρτο Χέλι θεωρείται ως ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη στην Ελλάδα. Τα  πορτο χελι ξενοδοχεια αλλά και το φυσικό κάλλος της περιοχής το έχουν κάνει ως ένα από τους τοπ προορισμούς στη χώρα και τον κορυφαίο στην Πελοπόννησο. Το Πόρτο Χέλι και τα περισσότερα πορτο χελι ξενοδοχεια βρίσκονται γύρω από ένα  μαγευτικό φυσικό κόλπο που περιβάλλεται από πευκόφυτους λόφους και καταγάλανες θάλασσες.

Αυτός ο επίγειος παράδεισος του νομού Αργολίδος έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό του διεθνούς τζετ σετ και γι αυτό ο επισκέπτης φτάνοντας στην περιοχή δε θα εκπλαγεί από τις πολυτελείς βίλες επωνύμων, τις όμορφες παραλίες, τα υπερπολυτελή πορτο χελι ξενοδοχεια και την έντονη νυχτερινή ζωή. Το Πόρτο Χέλι διαθέτει οργανωμένη μαρίνα και η εικόνα των πολυτελών σκαφών δεμένα αρόδο δημιουργεί ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Η παραλία του Πόρτο Χέλι είναι μικρή σε έκταση και αμμώδης με πολύ καθαρα νερά, και βρίσκεται δίπλα από την βυθισμένη αρχαία πόλη των Αλιέων. Ο επισκέπτης θα βρει στην παραλία ό,τι χρειάζεται καθώς είναι καλά οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και café - bar.

Κοντά στα πορτο χελι ξενοδοχεια είναι και η γνωστή παραλία Χινίτσα. Πρόκειται για μια γραφική μικρή παραλία με χρυσή άμμο, πεύκα και σχίνους, ανάμεσα στην περιοχή Κόστα και το Πόρτο Χέλι. Από την ακτή φαίνεται το όμορφο νησάκι της Χηνίτσας και το καλοκαίρι γεμίζει από επισκέπτες που φτάνουν είτε από την ξηρά είτε με ιστιοπλοϊκά και ταχύπλοα. Η παραλία της Χινίτσας είναι οργανωμένη.

Τέλος η παραλία Βερβερόντα είναι για πολλούς η πιο όμορφη παραλία στα πορτο χελι ξενοδοχεια. Γεμάτη πεύκα που φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά και βοτσαλωτή απέχει 3 χιλιόμετρα από το Πόρτο Χέλι. Είναι, επίσης, οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, café - bars και εστιατόρια. Την παραλία Βερβερόντα προτιμούν οι surfers καθώς λόγω των ανέμων δημιουργούνται απίθανα κύματα!

Πηγή Εικόνας: https://www.flickr.com/photos/132646954@N02/48760339532

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου