Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Οικογενειακή Ασφάλεια

Οικογενειακή Ασφάλεια Υγείας

Οικογενειακά συμβόλαια: Κάθε σπίτι έχει τη δική του μοναδική οικογένεια, με δικούς της ρυθμούς, τρόπους λειτουργίας, πόρους. Παρ όλα αυτά υπάρχει μια ανάγκη η οποία είναι δεδομένη σε όλες τις οικογένειες. Η εξασφάλιση της ποιότητας ζωής της & η απαλλαγή της από έξοδα που αδυνατεί να πληρώσει.

Υπάρχουν πολλά ασφαλιστικά πακέτα που δεν αφορούν μόνο σε ένα άτομο αλλά είναι για περισσότερα μέλη της οικογένειας για λόγους εκπτώσεων (πχ πατέρας και 2 παιδιά). Κάθε καλυπτόμενο προστατευόμενο τέκνο ύστερα από μια καθορισμένη ηλικία όμως παύει να καλύπτεται, π.χ. μετά τα 25. Εδώ πρέπει να γίνει σαφές το τι γίνεται όταν βγει το παιδί από το οικογενειακό συμβόλαιο. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει άμεση μετάβαση σε ατομικό ασφαλιστήριο ‘’χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας’’ τότε υπάρχει περίπτωση το παιδί να μείνει ανασφάλιστο εάν έχει παρουσιαστεί πριν κάποια βαριά αρρώστεια και η εταιρια δεν του αναπροσαρμοζει το συμβόλαιο.
Είναι σημαντικό λοιπόν να αποκτήσουμε ένα ευέλικτο οικογενειακό πρόγραμμα υγείας που να απαντά στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, παντρεύοντας παροχές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας φροντίδας της υγείας, σε ένα πλήρες κεφάλαιο για όλη την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου