Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Ασφάλιση Επιχειρήσεων
Χωρίς αμφιβολία το να διοικεί κάποιος μία επιχείρηση τον κάνει υπεύθυνο σχετικά με τις αποφάσεις που καθορίζουν την πρόοδό της και τις δικλείδες που θα εξασφαλίσει για τη ομαλή λειτουργία της.
Μία από αυτές είναι και η ασφαλιστική της προστασία, με την οποία μετά από μια ζημιά που έχει ασφαλιστεί η εταιρεία θα αποζημιωθεί και θα καταφέρει να επαναφέρει άμεσα τη λειτουργία της. Η ασφάλιση επιχειρήσεων λοιπόν, πρέπει να προσφέρει συγκεκριμένες ασφαλιστικές καλύψεις:
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης: Κάθε επιχείρηση, έστω και εάν η έδρα της βρίσκεται στην κατοικία σας χρειάζεται να έχει ασφάλιση αστικής ευθύνης. Πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή υλική ζημιά σε κάποιον τρίτο και είναι υποχρεωμένος να την αποκαταστήσει. Έχοντας επιλέξει το σωστό πρόγραμμα ασφάλειας επιχείρησης, θα είστε ήρεμοι ότι σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς σε κάποιον τρίτο, η ασφαλιστική σας εταιρία θα είναι δίπλα σας.
Ασφάλιση Περιουσίας: Στην περίπτωση που που έχετε ιδιόκτητο κτίριο ή έχετε ατομική επιχείρηση ιδιόκτητη, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού γραφείου, των PC, μηχανημάτων, χρειάζεται να σκεφτείται πώς θα τα προστατεύσετε από βανδαλισμό, κλοπή, πυρκαγιά,πλημμύρα (κλπ.|κα.|κ.α.}
Ασφάλιση Εταιρικών Οχημάτων|Ασφάλεια Εταιρικών Οχημάτων}: Η σωστή κάλυψη των οχημάτων της εταιρείας σας, ανεξαρτήτως τύπου οχήματος παίζει σημαντικό ρόλο για την εταιρία σας. Θυμηθείτε ότι τα οχήματά σας που μπορεί να μεταφέρουν αγαθά, υπαλλήλους ή κάνουν εργασίες είναι βασικό στοιχείο της περιουσίας της επιχείρησής σας.

Αποζημίωση Ατυχήματος: Καλύψτε τους εργαζομένους σας από κάποιο ατύχημα. Ουσιαστικά με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα εξασφαλίσετε την κάλυψη των μισθών και τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα σε οποιουσδήποτε τραυματιστούν ενώ εργάζονται. Λόγω των παροχών, ο εργαζόμενος παραιτείται των δικαιωμάτων του να μηνύσει την εταιρία εργασίας του για το εργασιακό ατύχημα. Ως αφεντικό μιας εταιρίας, είναι πολύ καλό η ύπαρξη ασφαλιστικής αποζημίωσης των εργαζομένων, καθώς προστατεύει εσάς & την εταιρεία σας από δικαστικές διαμάχες που ενδεχομένως να πάρουν χρόνια.
Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης: Σας προστατεύει από παραλείψεις κατά την επαγγελματική σας δραστηριότητα που μπορεί να προκάλεσαν ζημιά σε τρίτα άτομα. Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης αφορά όλους τους επαγγελματίες, από δικηγόρους|γιατρούς|χειρούργους}, μηχανολόγους και συμβούλους επιχειρήσεων μέχρι ασφαλιστικούς πράκτορες και κρεοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου